10 Ocak 2011 Pazartesi

TAM 3 TANE HEDİYE http://xceparpali.blogspot.com/2010/12/sihirli-mutfagim-dan-yeni-yil-cekilisi.html

Çekilişe katılmak için bir takım kurallar var. Onları da belirteyim.

1. Geçerli bir e-posta adresiyle bu yazının altına bir yorum yapan herkes BİR çekiliş hakkı kazanacak.( çekilişte adı bir defa yazılacak )

2. Blogu olan ve bloguna gireceği bir yazıyla bu çekilişi okuyucularıyla paylaşacak ( bana da haber verecek ) herkes BİR çekiliş hakkı daha kazanacak. ( hem yorum hem de blogunda yazı girenler iki defa ismini yazdırmış olacak )

3. Sihirli Mutfağım' ın Facebook sayfasını beğenenler, fazladan bir çekiliş hakkına daha sahip olacaklar. ( zaten beğenmiş olanlar yine de bu yazının altına yorum bırakarak bilgi vermeli.)

4. Sihirli Mutfağım blogumu izlemeye alanlar da yorumla da bildirerek BİR çekiliş hakkı daha kazanacaklar.

5. Sihirli Mutfağım' ın bu çekilişinden facebook, twitter veya friendfeed' de bahseden ve bu yazının altına yorumla bildirenler BİR çekiliş hakkı daha kazanacaklar.

Not: BLOGU OLMAYANLAR DA BU ÇEKİLİŞE KATILABİLİRLER. LÜTFEN BLOĞUNUZ OLSUN YADA OLMASIN YORUMUNUZA MAİL ADRESİNİZİ EKLEMEYİ UNUTMAYIN...


Çekiliş Ödülleri:

3 tane ödülümüz var

1.Microsoft' tan şahane bir kablosuz fare : Microsoft Wireless 3000 mouse

2. 1000 parçalık bir Puzzle : Anatolian 1000 Parça Puzzle

3. Piranha' dan kullanışlı bir müzikçalar: Piranha Avangard Plus ( 2 GB )

Çekilişle seçilen talihli bu hediyelerden birini seçecek.

Çekiliş Sonuçlarının Açıklanması:

*Çekiliş 30 Aralık 2010'da başlıyor ve 30 Ocak 2011'de sona erecek

*Daha sonra ben, yukarıda saydığım şartlara uyan kişilerin listelerini toparlayıp çekilişi yapacağım. Çekiliş için Random.org adresini kullanacağım ve 1 asil, 1 de yedek talihli seçeceğim.

*4 Şubat 2011 tarihinde sonucu buradan açıklayacağım. Asil talihli, gönderdiğim e-postayı 3 gün içerisinde yanıtlamazsa yedek talihliye e-posta atacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder