14 Ocak 2011 Cuma

süper kampanya

13 Ocak 2011 Perşembe
AYSELL VE NİVEA İLE 4. KAMPANYASI

''KALICI GÖZ MAKYAJIM SİLİNSİN.KİRPİKLERİM DÖKÜLMESİN '' diyenlere
NIVEA VISAGE
ÇİFT ETKİLİ GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİSİ

Ürün ile ilgili daha fazla bilgi burada! NIVEA WEB SITESİ


''''''' NIVEA VISAGE Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyicisi kullandığım ve vazgeçemediğim bir ürün haline geldi.
Her bayan makyaj yapmayı sever elbette, ama gece yatarken yüzümüzdeki makyaj kalıntılarını temizlemek şarttır. Aynı zamanda biz bayanlar için bakımlı kirpiklere sahip olmakta çok önemlidir. Ayrıca makyajımızı havlu üzerinde görmekten de hiç hoşlanmayız. Bütün bu sorunlar için çok memnun olduğum mükemmel bir ürünü size de tavsiye ediyorum: NIVEA VISAGE Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyicisi.
NIVEA VISAGE Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyicisi, diğer göz makyaj temizleme ürünlerinden farklı olarak Mavi Kantaron Çiçeği Özü içermektedir.
Mavi Kantaron Çiçeği Özü göz rahatsızlıklarının giderilmesinde kullanılır.
NIVEA VISAGE Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyicisi içeriğindeki Mavi Kantaron Çiçeği Özü ve çift fazlı formülü ile hem suya dayanıklı göz makyajını mükemmel derecede temizliyor,hem de kirpiklerimize bakım yaparak güçlendiriyor ve zarar görmelerini engelleyerek koruyor.
NIVEA VISAGE Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyicisi tüm cilt tiplerine uygundur. Çift fazın aktive olması için kullanırken biraz çalkalıyoruz,bir parça pamuk üzerine döküp göz çevremizi içten dışa doğru nazikçe temizliyoruz. Hassas göz çevremiz için uygun olan ürün, ovalama gerektirmeden göz makyajımızı derinlemesine temizliyor ve Mavi Kantaron Çiçeği Özü ile bakım yapıyor. Kontakt lens kullanan kişiler de bu ürünü rahatlıkla kullanabilirler ''''''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder